Bra packningstips för resan

Hur packningen ska se ut, det beror lite på vad det är för resa du ska företa dig. Det beror på längden på resan så väl som det beror på om du ska flyga, åka tåg eller ta bilen. På nätet kan man hitta det mesta man behöver som bra packlistor och annat. På https://garmarna2015.com/ finns det bra artiklar om olika saker och här, i denna artikel hos oss idag ska vi ge dig lite enerella tips på hur och vad du ska packa för en hotellweekend. 

Hur du packar på bästa sätt

  • Packa i rätt ordning - Packa det tyngsta längst ner det lättaste högst upp
  • Lämna utrymme – Gillar du att kunna ta med dig saker hem som du shoppar så är det bra att ha kvar utrymme i väskan för att få med det.
  • Väderanpassa – Kolla av vad det ska bli för väder, så att du får med rätt kläder.
  • Tänk brett – Du bör ha med plagg som går att kombinera på flera sätt, så att du inte behöver packa allt för många.
  • Res i de plagg som tar plats – Onödigt att packa tunga jackor och liknande
  • Packa inte hårtork och duschprodukter – När du bor på ett bra hotell så finns det oftast detta att tillgå på rummet.

Packa rätt i väskan

Om du ska packa i en resväska och vill få med så mycket som det bara går så finns det en del bra tips. Du kan separera skorna och lägga dem längs med resväskans kanter samt fylla skorna med små prylar. Rulla alla kläder istället för att vika dem. Du kan även fylla strumpor med ömtåliga saker, samt placera dem i skorna i väskan. Ta med en tygpåse. Smart att ha med om du behöver en extra väska när du ska resa hem igen. Förvara underkläderna rätt. Gäller främst kvinnor som inte vill ha deformerade behåar. Lägg dem på varandra och vik sedan trosorna i en enda hög. Ta sedan troshögen och lägg i en av behå-kuporna och vik sedan ihop behåarna. Rulla ihop sladdarna. Om du inte vill ha trassel se till att rulla ihop hörlurar och laddare och lägg dem i ett glasögonfodral.

22 Jan 2021