Boka och betala din resa

Att boka en resa hos på nätet innebär att du även betalar din resa, antingen direkt eller inom den tidsgräns som gäller för den bokningsklass du valt. När du bekräftar din bokning är du automatiskt betalningsskyldig för bokade biljetter. Motser vi ej betalning skickas i första hand en påminnelse, därefter går det vidare till inkasso. Fakturakunder är betalningsskyldiga för resan även om man väljer att inte utnyttja sin biljett. Faktura erbjuds endast till företagskunder.

Du kan köpa och betala din resa via Internet utan serviceavgift. Biljetten betalas via bankgiro, kontoinsättning eller kontant. Vänligen kom ihåg att ange bokningsreferens vid betalning. Flyswedish.se biljetter kan inte bokas av. Inga återbetalningar görs på delar eller hela beloppet.

Resenären själv är ansvarig för att reservera tillräckligt med tid för att byta till annat transportmedel på destinationen. Flygbolag accepterar inget ansvar för missade anslutningar till andra Flyswedish.se flyg eller till andra flygbolag oavsett orsak. Ingen återbetalning sker för outnyttjade flyg på Flyswedish.se pga missad anslutning.

Eventuella problem med kortbetalningar:

3D secure är ett protokoll som används som ett extra lager av säkerhet för online kredit- och bankkortstransaktioner. Det utvecklades av Visa för att förbättra säkerheten på internet betalningar. Tjänster baserade på protokollet har även antagits av MasterCard under namnet MasterCard SecureCode.
• Nordea har  redan anslutit alla kort
• På Swedbank, SE-Banken, Handelsbanken, Danske Bank och Länsförsäkringar måste man själv ansluta sitt kort via internetbanken. Denna tjänst tar bara någon minut att genomföra och sedan har du din hälsningfras och lösenord som du senare använder varje gång du ska betala.

29 Oct 2014