Mycket tvätt när man reser

När man reser mycket med flyget, så packar man väskor med kläder. Dessa kläder måste sedan tvättas. Jag själv satsar gärna på att köpa ekologiska, naturliga produkter. Har hittat ett bra märke, nämligen Attitude. De har bland annat lavendel-grape tvättmedel som är ekologiskt och doftar fantastiskt av örter. Den är dessutom superbra, då den tar bort tuffa fläckar på ett skonsamt och effektivt sätt. I Attitudes sortiment finns det inte bara tvättmedel, de har även;

  • Diskmedel
  • Fläckborttagare
  • Golvrengöring
  • Maskindiskmedel
  • Sköljmedel

Attitude är en hushållserie med produkter som är miljövänligt certifierade och CO2-neutrala. De är dessutom baserade på växter, de är snälla mot huden och dessutom innehåller de inte vare sig fosfater, sulfater, färgämnen eller syntetiska dofter.

Fler bra produkter hos Iforma

Jag köper mitt tvättmedel och andra produkter från Attitude hos iforma.se. De har långt mycket mer än bara miljövänliga hushållsprodukter. Hos dem kan man nämligen hitta det mesta för både kropp och själ. Deras hemsida är resultatet av många års kunnighet och erfarenhet inom områden så som hälsokost, diet, välmående, hälsa och träning. De har tagit fasta på att hjälpa personer med att förbättre både insida och utsida med hjälp av naturliga produkter och erbjuder därför ett sortiment av rawfood och superfood. De har även produkter för detox, vikt, träning, vitaminer, naturliga kosttillskott, ayurveda och mycket mer. Jag tycker dessutom det är smidigt att beställa från dem, då leveranserna är supersnabba. Så jag rekommenderar verkligen iForma!

30 Oct 2015