Satsa på en weekend i Stockholm

Ett trevligt resmål här i Sverige, det är vår vackra huvudstad Stockholm. Det finns många bra billiga boendealternativ i Stockholm att välja mellan dessutom, så det går att komma "billigt undan" om man så önskar. Denna stad har mycket att erbjuda och det finns något för alla. Det fungerar lika bra att åka hit oavsett om man är en barnfamilj, en par, eller ett gäng med kompisar. 

Stockholm har mycket att erbjuda

I Stockholm finns det gott om aktiviteter, sevärdheter, restauranger, nattklubbar, caféer, och en massa mer. Det finns som sagt något för alla. Den som gillar att vara kulturell kan gå på olika museer. Ett trevligt besöksmål är annars Skansen. Missa inte heller att ta er till Gamla Stan, där man verkligen kan känna historiens vingslag. Dessutom har denna del av Stockholm flera attraktioner, sevärdheter, restauranger, caféer, barer och shopping. Missa inte att besöka Storkyrkan, Nobelmuseet och så klart Kungliga Slottet när du är här.

Ett annat besöksmål i Stockholm är så klart nöjesfältet Gröna Lund, som passar stora som små, så är ni i Stockholm under sommaren så ska ni passa på att bege er dit.

Välj det ni gillar

Det som är så bra med denna stad är att man kan välja att göra det man själv vill göra. Det finns det mesta du kan tänka dig här i denna stad och det är väl inte så konstigt med tanke på dess storlek. Så vill du njuta av en weekend i Sverige, varför inte välja Stockholm?

 

 

22 Oct 2018