Ska man träna på semestern?

För många är det så att när man åker på semester, då ska man koppla av, njuta i solstolen, äta gott, dricka gott och alla tankar på träning, de stoppar man undan. Men det finns även de som känner av behovet av att de måste träna, även om de befinner sig på en solsemester. Det är så klart valfritt hur man vill göra. Men har man kommit igång bra hemma så kanske det är bra att inte helt slappa loss på semestern. Den som tränar en del, kan behöva kosttillskott. Läs mer om det på fitline-sport.se. Så, hur tränar man, om man nu vill träna på semestern?

Så tränar du på semestern

Det finns oändliga tips för dig som vill ha en aktiv semester: cykelsemester, bergsvandring eller arrangerade träningsresor. Men det går att aktivera sig på egen hand i kombination med att ha din bad och solsemester. Undersök redan hemma vad det finns för träningsmöjligheterna på ditt resemål, många turistställen erbjuder idag gym och gruppträning.  Det går även att packa ner viss sorts träningsredskap och ta med dig. Kanske inte tunga hantlar, men gummiband och hopprep till exempel. Sedan går det även att använda sig av det naturen har ett erbjuda.

Hur ska du tänka kring maten?

Det går att äta nyttigt även utomlands. Medelhavet har bra mat överlag, samt att så är det även på flera andra platser runt om i världen. Sedan kan det ändå få vara lov att unna dig lite ibland. 

3 May 2019