Sverige på semestern

Sverige är ett härligt semesterland. Skäm bort dig på prisbelönt spa, checka in i en lotsutkik på Landsort eller dra till vildmarken i Jukkasjärvi och njut av midnattssolen i Abisko. Källa: Expressen

Att ha semester behöver inte innebära att man åker särskilt långt! Här i Sverige så har vi många fantastiska ställen att besöka. Från norr till söder, det finns något som passar alla. Längst upp i norr kan man njuta av midnattssolen i Abisko, Lappland. Besöka sommarversionen av ishotellet i Jukkasjärvi och ta vägen om Jämtland för att göra en pilgrimsvandring i fjällen.
Stockholm, vår huvudstad bjuder på många saker att göra och se. Besök gamla stan, eller ta en tur ut till skärgården, med dess 30 000 öar, kobbar och skär. Besök kungens palats och det kungliga hovstallet!
Bohuslän bjuder på sälsafari och ligger på västkusten. Göteborg ger dig Liseberg, skärgården, Slottskogen, och mycket mer.
I söder finns vackra landskap och du kan ta Ölandsbron över till Öland och se Alvaret eller färjan över till Gotland, som är nästan som att komma utomland.
Så ta fram kartan och planera för din semester i Sverige!

11 Sep 2018