Upplev fantastiska Chile

Funderar du på att boka en resa till Chile så tänker du helt rätt! Detta land som ligger i Sydamerika har mycket att erbjuda och är ett av kontintens mest varierande länder. Här hittar du Atacamaöknen som är världens torraste öken och ligger i den norra delen. Sanddyner samsas med gejsrar som sprutar och laguner som är grönskimrande.

Åker du till de centrala delarna av Chile så kommer du uppleva ett område som är bördigt och har ett medelhavsklimat. Här finns flera internationellt kända vingårdar. Här hittar du även huvudstaden Santiago de Chile. Är du en människa som gullar sola och bada så ska du bege dig ett par timmar utanför staden till Viña del Mar, som är en fantastisk badort. I södra delen av Chile hittar du kargare områden, men även en otroligt vacker nationalpark. Vill du se än mer historia, ta dig över till Påskön som ligger mitt i havet, eller ön Robinson Crusoe.Läs mer på Wikipedia om detta fantastiska land.

Res mer Inca Tours

Det finns billiga flyg till Chile och med Inca Tours kan du boka flera typer av resor. De har bland annat:

  • - Rundresor
  • - Gruppresor
  • - Skräddarsydda resor


Väljer du ett så kallat huvudpaket till Chile med Inca Tours så kan du även välja till så kallade tilläggsresor. Detta för att verkligen få ut så mycket som möjligt av din resa till Chile.

Chile och tilläggsresor

Huvudresan till Chile kallas för Hola Chile, alltså Hej Chile. Det är en resa som är tänkt att vara ett startpaket. Denna går att kombinera med tilläggsresor till Påskön, Atacamaöknen eller Torres del Paine. Det går även att kombinera din resa till Chile på andra sätt om du talar direkt med dem på Inca Tours. De har varit experter på Latinamerika i över 30 år.

26 Jan 2015