Välstädat hem inför resan

Har du tänkt att ta flyget, resa bort, koppla av och ha semester. Visst vore det då skönt att få komma hem till ett hem som är välstädat? Att se till att det är städat hemma innan du åker gör att det kommer kännas skönt att komma hem, utan att ha en massa måsten. Städenergi kan utföra en hemstädning åt dig, innan du åker, samt även fortsätta städa veckovis efteråt om du så önskar. Kika in på hemstädningstockholm.info för att boka en första provstädning så du kan känna efter hur bra det känns.

Städenergi – en städfirma för dig

Städenergi finner du i Stockholm. De städar både åt privatpersoner och företag. Du kan få hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning och mycket mer.

Ta flyget och flytta?

Kanske du har tänkt att gå ett steg längre med din resa, du vill flytta, lämna Sverige och din bostad bakom dig. Då kan det vara skönt att få hjälp med en ordentlig flyttstädning innan du åker. Boka din städning på flyttstädningstockholm.info flyttstädning hos Städenergi innebär:

  • - Du får en städning av personal med kompetens inom flyttstädning då de utför 35-50 stycken per vecka
  • - Fönsterputsning ingår i flyttstädningen
  • - Du betalar ingen framkörningsavgift
  • - Du får nöjd kundgaranti

 

Att flytta kräver noggrann planering, och flyttar du dessutom utomlands så är det så pass mycket annat som kräver tid och omsorg. Då kan det kännas skönt att lämna flyttstädningen åt någon annan som gör det. Så kan du fokusera på att komma till rätta på ditt nya ställe.

10 Apr 2015